Ineo+220 van Develop

Boarden voor een GRATIS ineo+35P, Aviodromekaarten én rondvlucht?


Op zoek naar een nieuwe alleskunner voor op kantoor? De bestemming voor vliegensvlug kopiëren, printen én scannen is de ineo+ 220 van Develop. Deze multifunctional voelt zich thuis in die omgevingen waar veel in zwart-wit of in kleur wordt afgedrukt.

Stapt u in voor 31 augustus 2013, dan krijgt u extra kleur cadeau

De ineo+ 220 heeft al een aantrekkelijke prijs, maar bij Motion@Work doen we er graag nog een schepje bovenop! Schaft u 'm aan (huren mag uiteraard ook), dan krijgt u de kleurenlaserprinter ineo+35P op de koop toe! Handig als u ook in kleinere kantooromgeving business class wilt printen.

Direct reageren en gratis naar het Aviodrome.
Vraagt u direct een offerte aan, dan krijgt u van ons - zolang de voorraad strekt - bij uw offerte twee kaartjes voor luchtvaartthemapark Aviodrome cadeau. Behoort u tot de eerste tien beslissers die gebruik maken van ons 'Nu boarden'-aanbod, dan krijgt u naast een gratis ineo+ 35p en kaartjes voor het Aviodrome ook een rondvlucht voor 2 personen bij uw ineo+ 220 cadeau!

Snel profiteren
Profiteren gaat het snelst wanneer u onderstaand formulier invult en naar ons verzendt. We benaderen u dan zo spoedig mogelijk om de nodige details voor het opstellen van de offerte door te nemen. U mag ons natuurlijk ook een e-mail sturen of bellen: 0320 - 21 66 44.

KLIK HIER OM EEN OFFERTE AAN TE VRAGEN

 

Gratis ineo+35P, gratis kaarten voor het Aviodrome én gratis rondvlucht

 

 

 

Volg ons op Twitter